Party Foto's (7 van 94)personeelsfeest DJ Zwolle

Het is zover! Het jaarlijkse personeelsfeest staat weer op de planning. Een avond gezellig ontspannen met collega’s onder het genot van een drankje en een dansje! Party Sensations levert professionele DJ’s met eigen apparatuur om ook jullie personeelsfeest tot een feestelijke avond te maken! Er is immers tijd om te werken, maar ook zeker om te ontspannen!  Een perfecte gelegenheid waarbij de werknemers elkaar beter kunnen leren kennen in een feestelijke omgeving.

Door onze ruime kennis op het gebied van evenementen, kunnen wij voor ieder bedrijfs- of personeelsfeest een juiste invulling verzorgen. Hebben jullie bij het organiseren bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de combinatie van een DJ met live-muziek (bijvoorbeeld saxofonist Tim Bakker)?

Ook verzorgen wij graag een spetterende feestavond voor jullie met onze gepersonaliseerde pubquiz en feestavond! Check onze unieke samenwerking met entertainment-duo Noa Valentia & Diva Shania!

Party Sensations levert voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten DJ’s met eigen apparatuur op iedere gewenste locatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ‘White LED Show’, uit te breiden met leuke optie’s zoals onze ‘LED Dansvloer’ om de avond nog net wat specialer te maken. Bij een boeking van een van onze DJ’s bespreken wij van te voren alle wensen en nemen wij de avond geheel door. Denk hierbij aan de muziekkeuze en de draaitijden, maar ook aan bijvoorbeeld de styling van de show. Het is mogelijk dat wij deze show in de bedrijfskleuren voeren, of een logo laten maken in onze DJ booth.

Ook is het mogelijk om jullie bedrijfsnaam volledig neer te zetten met onze ‘verlichte letters’! Een echte unieke eye-catcher!

Een kleine greep uit de bedrijven die ons reeds geboekt hebben:
logobalk

“Een avond om écht op terug te kijken met je collega’s”

Maxim van der Veen – Eigenaar Party Sensations

NEEM CONTACT MET ONS OP  PLAN KENNISMAKINGSGESPREK

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op