Bedrijfsfeest DJ

Party Sensations google
5 / 5

Uit 63 ervaringen

9.7 /10

Uit 71 ervaringen

5 /5

Uit 81 ervaringen

DJ Service

Jullie perfecte bedrijfsfeest!

Het is zover! Het jaarlijkse personeelsfeest staat weer op de planning. Een avond gezellig ontspannen met collega’s onder het genot van een drankje en een dansje! Party Sensations levert professionele DJ’s met eigen apparatuur om ook jullie personeelsfeest tot een feestelijke avond te maken! Er is immers tijd om te werken, maar ook zeker om te ontspannen!  Een perfecte gelegenheid waarbij de collega’s elkaar beter kunnen leren kennen in een feestelijke omgeving.

Door onze ruime kennis op het gebied van evenementen, kunnen wij voor ieder bedrijfs- of personeelsfeest een juiste invulling verzorgen. Hebben jullie bij het organiseren bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de combinatie van een DJ met live-muziek zoals een zangeres of saxofonist?

Een avond om echt op terug te kijken

Maak jullie Bedrijfsfeest compleet!

Party Sensations levert voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten DJ’s met eigen apparatuur op iedere gewenste locatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ‘White LED Show’, uit te breiden met onze leuke opties zoals onze ‘LED Dansvloer’ om de avond nog net wat specialer te maken. Bij een boeking van éen van onze DJ’s bespreken wij van tevoren alle wensen en nemen wij de avond geheel door. Denk hierbij aan de muziekkeuze en de draaitijden, maar ook aan bijvoorbeeld de styling van de show. Het is mogelijk dat wij deze show in de bedrijfskleuren voeren, of een logo laten maken in onze DJ booth. Ook is het mogelijk om jullie bedrijfsnaam volledig neer te zetten met onze ‘verlichte letters’! Een echte unieke eye catcher!

Bedrijven die reeds bij ons geboekt hebben:

Party Sensations

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op!

Scroll naar boven