Winnaar beste ‘Bruiloft DJ Overijssel’ 2018 Hoogste waarderingscijfers

Bruiloft DJ Zwolle

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Jullie gaan trouwen en jullie zijn op zoek naar een professionele bruiloft DJ met een stijlvolle show, geheel aangepast aan jullie wensen? Hiervoor zijn jullie bij Party Sensations aan het goede adres! Party Sensations levert reeds tien jaar ervaren allround DJ’s, die ook van jullie trouwfeest een onvergetelijke ervaring kunnen maken! Met onze moderne DJ shows, een scherp oog voor trends, en een gemiddelde klant-beoordeling van 9,6 (over 200 openbare beoordelingen) weten wij voor iedere bruiloft de juiste invulling te vinden tegen een betaalbare prijs! Zo zijn onze DJ shows al te boeken vanaf € 695,- inclusief BTW.

Party Sensations werkt daarnaast met een vast DJ team. Bij Party Sensations hebben jullie altijd contact en een kennismakingsgesprek met jullie eigen DJ. Zo kan er over en weer kennis gemaakt worden en kan het feest van A-Z besproken worden, zodat wij precies weten hoe wij jullie feest onvergetelijk kunnen maken! Na het kennismakingsgesprek krijgen jullie toegang tot jullie persoonlijke online portal “MIJN PS”. Hier kunnen jullie, indien gewenst, speciale verzoeknummers (top10), jullie openings- en afsluitdans doorgeven.

Jullie avond, onze ervaring

Om jullie feest te laten verlopen zoals jullie dat willen, is een ervaren DJ of band belangrijk. Onder ervaring verstaan wij bij Party Sensations: kennis van alle soorten muziek, het vermogen om jullie wensen in praktijk te brengen op de avond zelf, en het lezen en bekijken van de wensen van het publiek. Jullie wensen en het publiek is bepalend voor de opbouw van de feestavond. Kortom, wij passen onze gehele opbouw aan bij jullie avond en gasten! Dit in combinatie met onze ruime ervaring, zorgt ervoor dat wij een volle dansvloer en een spetterend feest kunnen garanderen! Bij Party Sensations zijn jullie verzekerd van een professionele gang van zaken, met duidelijke afspraken op papier, goedwerkende technische installaties en ervaren DJ’s tegen een nette prijs. Verzeker ook jullie bruiloft van professionaliteit en succes! Zie ook de Showcase bruiloft voor een impressie van Party Sensations.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP PLAN KENNISMAKINGSGESPREK

Of vraag het Party Sensations via WhatsApp: 06-30303090  

                              Bereikbaar van 12:00 uur – 22:00 uurWhatsapp-logo-vector

Jullie avond, onze ervaring

De eerste stap naar jullie avondfeest

Het boekingsproces

  • Contact
  • Contact
  • Contact
  • Contact
  • Contact

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op