bruiloft DJ zwolle

Bruiloft dj zwolle

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele bruiloft DJ met een stijlvolle show, geheel aangepast aan jullie wensen? Hiervoor zijn jullie bij ons aan het goede adres! Met onze ruime ervaring van 700+ bruiloften weten wij voor iedere bruiloft de juiste invulling te vinden! Graag horen wij hoe jullie perfecte trouwfeest eruit ziet en nodigen wij jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Zwolle!

Wij beschikken, naast ons gemotiveerde DJ team, over een breed assortiment aan eigen apparatuur: DJ shows, verlichte LED vloeren en een uitgebreid scala aan licht- en geluid toepassingen. Graag denken wij met jullie mee om jullie feestlocatie om te toveren tot een waar partypaleis! Wij gaan alleen voor het allerbeste resultaat op iedere bruiloft!

Jullie avond, onze ervaring

Vooraf nodigen wij jullie uit voor een kennismakingsgesprek met jullie eigen DJ op ons kantoor in Zwolle. Hierin bespreken alle in’s en out’s van jullie bruiloft, waarbij wij natuurlijk graag met jullie mee als bruidspaar mee denken om jullie avond perfect te laten verlopen! Zo bespreken wij uitgebreid alle details over de locatie, gasten, logistiek en de muzikale invulling van de avond (zoals een spetterende opening!) Naderhand kunnen jullie gebruik maken van ons online portal “MIJN PS”. Hier kunnen jullie een persoonlijke top10, jullie openings- en afsluitdans doorgeven. Verzeker ook jullie bruiloft van professionaliteit en succes en lees de ervaringen met Party Sensations op Facebook, The Perfect Wedding of ons eigen gastenboek!

Party Sensations kan tevens jullie gehele bruiloft van (muzikaal) entertainment voorzien. Denk hierbij aan muziek op jullie receptie, borrel of diner. Met ons uitgebreide muzikale netwerk en jullie wensen voorop kunnen wij voor iedere bruiloft een geschikte invulling vinden. Lees er meer over op onze entertainment pagina.

Bekijk hieronder onze verschillende DJ shows of vraag vrijblijvend onze brochure op!

Beschikbaarheid opvragen Neem CONTACT MET ONS OP PLAN KENNISMAKINGSGESPREK

Direct antwoord op je vraag via onze live-chat!

    Direct contact met ons kantoor

Jullie avond, onze ervaring

De eerste stap naar jullie avondfeest

Het boekingsproces

  • Contact
  • Contact
  • Contact
  • Contact
  • Contact

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op