Bruiloft entertainment

Naast onze eigen DJ shows is Party Sensations ook in te huren voor de volledige verzorging van entertainment op jullie bruiloft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan entertainment tijdens receptie, diner of borrel. Met een uitgebreid muzikaal netwerk en ervaring op meer dan 700 bruiloften kunnen wij ook jullie bruiloft voorzien van geschikte artiesten. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld toffe live-muziek tijdens jullie borrel en aankomst, een intiem optreden tijdens jullie receptie of een knallend avondfeest met één van onze DJ shows! Ook hebben wij verrassende concepten zoals drag-duo ‘Noa Valentina & Miss Diva Shania” of DJ Vintage Vinyl (zoek je plaat en de DJ draait). Samen met jullie zoeken wij naar de perfecte invulling van jullie dag, waarbij jullie wensen centraal staan. Zo werken wij samen aan jullie perfecte trouwdag; jullie dag, onze ervaring!

Entertainment op je bruiloft, hoe werkt het?

Ons aanbod loopt uiteen van coverbands, live-muziek, DJ’s, bekende artiesten tot verrassende (muzikale) concepten. Met jullie wensen op de voorgrond nemen wij samen met jullie de volledige trouwdag door en maken wij, samen met jullie, een entertainment plan voor de gehele dag. Hierna hoeven jullie zelf niks meer te regelen. Party Sensations zorgt dat alle artiesten geboekt zijn, en alle benodigde informatie en techniek hebben. Daarnaast regelen wij de afstemming met jullie feestlocatie. Dit betekent dat wij jullie als bruidspaar volledig ontzorgen en jullie één ervaren aanspreekpunt hebben als het gaat om de entertainment op jullie bruiloft! Lees nu de ervaringen met ons terug op The Perfect Wedding!

Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om jullie perfecte dag door te spreken!

NEEM CONTACT MET ONS OP  PLAN KENNISMAKINGSGESPREK

 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op