Arian van Panhuis

Persoonlijk, gepassioneerd, hip en een vlotte babbel! Dat is waarmee je ceremonieel spreker Arian van Panhuis het beste mee kan omschrijven. Met een jonge, frisse blik en sinds een aantal jaar is Arian van Panhuis al werkzaam als BABS, zowel in Nederland als daarbuiten. Zo heeft rasverteller Arian al meer dan 50 bruiloften begeleid, van begin van de ceremonie tot het JA-woord. Party Sensations kan nu ook Arian van Panhuis aan jullie aanbieden als ambtenaar, passend bij de ‘jonge, hippe en vlotte bruiloft!’, wat tevens zijn stijl is!

Werkwijze

Bij Arian vindt er altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Tijdens de uitgebreide intake bij jullie thuis, worden de leuke, grappige en mooie momenten besproken die jullie hebben gevormd als bruidspaar. Arian neemt uitgebreid de tijd voor jullie als bruidspaar, zodat het het eindresultaat een prachtig verhaal met veel herkenning en een flinke dosis humor is. Zo kijkt Arian altijd goed naar de getuigen, de gezinssituatie en hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Natuurlijk zijn eigen wensen welkom, en dit neemt Arian moeiteloos mee in zijn verhaal.

Benieuwd wat Arian voor u kan betekenen? Neem nu contact op met Arian van Panhuis via Party Sensations en wij brengen jullie in contact met elkaar. Jullie ontvangen binnen 1 werkdag antwoord van ons.

Neem nu contact op

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op