PUBQUIZ

Draqqueens ‘noa en shania’

Zijn jullie op zoek naar echte glitter & glamour op jullie avondfeest? Dan hebben wij de perfecte invulling voor jullie! Party Sensations werkt sinds 2020 samen met Zwolle’s finest draqqueens ‘Noa Valentina & Diva Shania’! Zij kunnen jullie bruiloft voorzien van een flinke dosis humor en entertainment. Zijn jullie door corona verplicht om een zittend avondfeest te organiseren? Ook dan zijn Noa & Shania de perfecte aanvulling op onze DJ show.

Samen met draqqueens Noa en Shania heeft Party Sensations een uitgebreid programma ontwikkeld voor (zit) bruiloften, waarbij een energiek samenspel tussen onze DJ en Noa en Shania zorgt voor een spetterende invulling van jullie avondfeest, zelfs als jullie gasten aan hun tafel moeten blijven zitten door corona-maatregelen! Natuurlijk is deze setting ook zeer geschikt voor de normale setting en mogen de voetjes natuurlijk van de vloer! Noa en Shania zijn alleen te boeken met onze DJ ‘Maxim van der Veen’ voor een perfect eindresultaat!

Jullie gasten verassen op een onverwachte manier, met veel humor? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de perfecte invullen voor jullie bruiloft!
Alle boekingen met Noa en Shania zijn custom en worden aangepast aan jullie bruiloft. De volgende zaken kunnen wij o.a. voor jullie verzorgen.

  • Gepersonaliseerde bruiloft pubquiz (vragenronde over bruidspaar, algemene kennisronde en muziekronde)
  • Ontvangen gasten met polaroid foto’s
  • Feestelijke bruiloft-bingo
  • Complete dinnershow met meerdere artiesten (in afstemming met locatie)

Instagram Noa & Shania: Insta

Benieuwd naar onze flexibele prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nodigen jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Party Sensations werkt met flexibele all-in prijzen zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan!

Neem contact met ons op

 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op