Uplights

Om jullie bruiloft nog completer te maken zijn alle Party Sensations DJ shows uit te breiden met uplights. Hebben jullie bijvoorbeeld een donkere zaal of heeft de locatie net even wat exta aankleding nodig? Dan is deze optie perfect voor jullie avondfeest!

Party Sensations Uplights zijn losse LED spots op poot welke door de gehele zaal kunnen worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van draag-pilaren door de spots tegen de pilaar omhoog te laten schijnen, of het uitlichten van de muur achter de DJ show! De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle LED spots worden bij de DJ show aangesloten en kunnen los worden aangestuurd. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld jullie thema-kleur laten terugkomen, en de lichtshow ook de zaal in brengen. Een absolute sfeerverhoger tegen een lage prijs! Daarnaast zijn al onze nieuwe accu spots (2019) volledig draadloos en liggen er geen hinderlijke kabels in de zaal.

De uplights zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Zo kan de gevel van jullie locatie bijvoorbeeld ook geheel uitgelicht worden! Wij kunnen tot een maximum van 36 spots leveren.

Benieuwd naar onze prijzen? Bij Party Sensations kunnen jullie gemakkelijk en snel online jullie wensen doorgeven voor een offerte op maat! Binnen 1 werkdag ontvangen jullie van ons de prijsopgave. Party Sensations werkt met duidelijke all-in prijzen zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan!

vraag gratis een offerte aan

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op