Vintage Show

Let’s go Vintage! De looks en feeling van vroeger, wie kan het zich niet herinneren? Party Sensations biedt een exclusieve ‘Vintage DJ show’ aan! De show is geheel vintage gestyled door onze retro DJ booth, ‘Vintage Blaze’ lichtshow en JBL Classic speakerset en uniek voor ons gebouwd. Zo werken wij met échte retro apparatuur zoals condensator-microfoons, klassieke Dynacord DJ mixer en een unieke JBL geluidsset met grote hoorns. De uitstraling van toen in een modern jasje!

Hebben jullie een vintage of bohemian thema op jullie bruiloft of bedrijfsfeest? Dan is dit de perfecte invulling voor jullie avond!

Wij bieden de (avondvullende) Vintage Show aan inclusief ervaren allround-DJ. Om het helemaal af te maken is het natuurlijk ook mogelijk een live-artiest bij te boeken, zoals onze saxofonist Tim Bakker!

Benieuwd naar onze prijzen? Bij Party Sensations kunnen jullie gemakkelijk en snel online jullie wensen doorgeven voor een offerte op maat! Binnen 1 werkdag ontvangen jullie van ons de prijsopgave. Party Sensations werkt met duidelijke all-in prijzen zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan!

vraag gratis een offerte aan

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op