Bruiloft DJ

Party Sensations google
5 / 5

Uit 63 ervaringen

9.7 /10

Uit 71 ervaringen

5 /5

Uit 81 ervaringen

Bruiloft DJ
Bruiloft DJ
Bruiloft DJ

De bruiloft DJ voor jullie trouwdag!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele bruiloft DJ met een stijlvolle show, geheel aangepast aan jullie wensen? Hiervoor zijn jullie bij ons aan het goede adres! Met onze ruime ervaring van 1000+ bruiloften weten wij voor ieder trouwfeest de juiste invulling te vinden! Graag horen wij hoe jullie perfecte trouwfeest eruit ziet en nodigen wij jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Jullie avond, onze ervaring

Party Sensations

De perfecte bruiloft!

Voorafgaand aan jullie feest hebben jullie uitgebreid persoonlijk contact met jullie DJ. Hierin bespreken we alle in’s en out’s van jullie grote dag, waarbij wij natuurlijk graag met jullie als bruidspaar meedenken om jullie avond perfect te laten verlopen! Zo bespreken wij uitgebreid alle details over de locatie, gasten, logistiek en de muzikale invulling van de avond (zoals een spetterende opening!) Verzeker ook jullie bruiloft van professionaliteit en succes en lees de ervaringen met Party Sensations op Facebook, The Perfect Wedding of op Google!

Hebben jullie interesse gekregen en willen jullie een bruiloft DJ boeken bij Party Sensations?! Plan dan, geheel vrijblijvend, een intakegesprek via de knop hieronder! Na jullie aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met jullie op om jullie trouwfeest te bespreken. Ook ontvangen jullie in deze eerste mail de brochure met daarin alle mogelijkheden en prijzen rondom het boeken van een bruiloft DJ bij Party Sensations.

Hopelijk tot snel!

Bruiloft DJ

Dit vonden zij van onze feesten

Miranda van der Weide
Miranda van der Weide
15/09/2023
Vlotte en vriendelijk contact met David over wat wij wilden als bruidspaar voor de DJ savonds. David heeft ons nav onze muzieksmaak aan een DJ gekoppeld en dit klikte direct. We hebben de hele avond uitbundig gedanst op de setlist van Rob Zandman! De DJ booth en de zaal waren heel mooi verlicht en het geluid was super. DK Licht & Geluid is echt een aanrader als je een zorgeloze en fantastisch feest wilt hebben!
Edwin De Jager
Edwin De Jager
03/09/2023
David heeft voor onze bruiloft de DJ + apparatuur geregeld. Communicatie was erg fijn en duidelijk. Daarnaast had hij zelf al contact opgenomen met de trouwlocatie voor het plaatsen en weer ophalen van de apparatuur. De DJ was ook prima en maakte er een mooi feestje van.... kortom super geregeld en zijn erg tevreden!
Jan Boot
Jan Boot
02/07/2023
David is prettig in de omgang, zowel in de voorbereiding om ons feest voor te bereiden als tijdens het feest. Hij voelde ons en onze feestgangers goed aan, en kreeg ons allemaal enthousiast. We hebben genoten!
Jelma Schutte
Jelma Schutte
01/07/2023
Top geregeld, dik voor elkaar!
Sebastiaan van de Kasteele
Sebastiaan van de Kasteele
12/06/2023
Super goede service. Aanbod goed. Fijn contact. En op het laatste moment de spullen nog langer kunnen reserveren dan afgesproken. De volgende keer bel ik jullie weer!
Roberto Rosso
Roberto Rosso
31/05/2023
Perfect!
Sandra Akerboom
Sandra Akerboom
23/05/2023
Super goede geregeld en goede kwaliteit licht & geluid. We bevelen de service van David van harte aan. David, we zullen je zeker nog een foto mailen van het licht tijdens het feest.
Elias Mendel
Elias Mendel
18/04/2023
David heeft er voor gezorgd dat onze bruiloft eindigde met een groot feest! Hij heeft geholpen met het in elkaar zetten voor een originele openingsdans en hielp de gasten om hun 'stukjes/quiz' \ uit te kunnen voeren. Het was feest voor jong en oud, dit hebben we terug gehoord van meerdere mensen. David heeft goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een top feest en een dikke aanrader! :)
Paula Bulten
Paula Bulten
02/04/2023
Prima geregeld, en goede communicatie. Fijne DJ. En zeker weten voor herhaling als we ons volgende feest gaan vieren. TOP!
Marike de Goede
Marike de Goede
25/03/2023
DK Licht & Geluid heeft bij ons op een schoolfeest gedraaid en paste de muziek erg goed aan op de jonge doelgroep. Ook de heldere, snelle en correcte communicatie in het voortraject was top.

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op!

Scroll naar boven