DANKJEWEL!

Jullie hebben een boeking geplaatst of zijn nog oriënterend. In ieder geval hartelijk dank voor jullie vertrouwen! Wij doen ons uiterste best doen om jullie (potentiële) evenement tot een succes te maken!

Om het organiseren makkelijker te maken voor jullie, benoemen wij hieronder de vervolgstappen na het plaatsen van een boeking bij Party Sensations. Zo weten jullie wat je van ons mag verwachten en wanneer.

Kennismakingsgesprek vindt altijd plaats na het eerste contact. Zo leren we jullie direct kennen en brengen we de verwachtingen goed in kaart.

Na het kennismakingsgesprek:


1. JULLIE ONTVANGEN BINNEN 5 WERKDAGEN EEN BOEKINGSBEVESTIGING.

Het ontvangen van de boekingsbevestiging betekent dat de boeking officieel en definitief is vastgelegd in onze agenda. Op dit punt is de avond gereserveerd voor jullie en zijn de voorwaarden van toepassing die gelden bij een boeking. Als jullie geen bevestiging hebben ontvangen, betekent dit dat de boeking nog als optioneel in onze agenda staat en nog bevestigd moet worden door jullie.

In de bevestiging vinden jullie een boekingsnummer. Dit nummer correspondeert met onze systemen zodat wij jullie gegevens altijd makkelijk terug kunnen vinden. Bijna al onze klanten kennen wij bij naam (wel zo gezellig!), maar het boekingsnummer is jullie officiële referentie. In deze bevestiging staan ook alle details omtrent de boeking, het totaalbedrag en de datum van het evenement. Ook staan hierop de betalingsvoorwaarden vermeld.

De bevestiging hoeft niet voor akkoord te worden verklaard en wij werken niet met een aanbetaling.


2. VOORBEREIDEN EVENEMENT (AVONDFEEST)

Muziek
Dat begint de voorpret! Het voorbereiden van jullie avondfeest. Nu kunnen jullie dit natuurlijk volledig aan ons overlaten, maar jullie kunnen zelf ook input aanleveren voor het feest. Het is immers jullie avond en onze ervaring. Tijdens het intakegesprek bespreken we in grote lijnen jullie wensen, maar nu kunnen jullie specifieke nummers insturen. Jullie kunnen jullie eigen TOP10, OPENINGSDANS en AFSLUITDANS doorgeven via MIJN PS. Ook kunnen jullie een Spotify lijstje met ons delen. Wij nemen jullie ingestuurde nummers mee in onze show.

TIP: Denk hierbij aan speciale nummers van bijvoorbeeld jullie gezamenlijke vriendengroep, voetbalteam of waar jullie leuke herinneringen aan hebben.

Stukjes
Iedere show van Party Sensations beschikt over een Senheiser microfoon en een aansluiting voor een draagbare muziekspeler. Deze mogen jullie vrij gebruiken voor stukjes van jullie vrienden of familie. Wij beschikken over een AUX aansluiting (3.5m Minijack), Apple Lightning to 3.5mm, XLR en JACK aansluiting. Wij beschikken niet over een beamer of beamerscherm.

Ook kunnen wij muziek afspelen die benodigd is voor het stukje. Wij willen de gasten dan vragen deze zelf op USB mee te nemen op de feestavond (bestand .MP3 of .WAV). Daarnaast ondersteunen wij graag jullie stukjes met een gezellig achtergrond- of quizmuziekje uit onze collectie.

Op de avond stemmen wij met de ceremoniemeester de volgorde en de tijden van de stukjes af. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken of de stukjes wel op het juiste moment gebeuren. Wij zorgen ervoor dat de stukjes op een feestelijke manier op het goede moment aan- en afgekondigd worden.

Openingsdans
De openingsdans is altijd een mooi moment. Graag denken wij met jullie mee over deze invulling. De keuze voor de nummers laten we bij jullie, maar wij kunnen altijd een adviserende rol spelen. Ook kunnen wij een openingsdans voor jullie mixen (kosten € 75,- incl. BTW).

Afsluitdans
Een afsluitdans is een mooie manier om jullie dag te eindigen. Het is natuurlijk niet ‘perse’ nodig, hierin zijn jullie helemaal vrij. Jullie kunnen zelf een nummer aanleveren, maar jullie kunnen dit ook aan ons overlaten. Wij weten voor ieder gezelschap en feest het passende afsluitnummer.


3. LOGISTIEKE ZAKEN (OP, AFBOUW EN DE FEESTLOCATIE)

Bij Party Sensations willen wij jullie als bruidspaar zoveel mogelijk ontzorgen. Dit betekent dat jullie je niet druk hoeven te maken om ons! Wij ondernemen zelf alle benodigde acties voor onze op- en afbouw. De opbouw vindt altijd plaats op een moment dat jullie niet in de zaal zijn of er geen last van hebben. Dit kan in afstemming met de locatie soms al vroeg in de ochtend, of een dag eerder zijn. Hier hoeven jullie niet naar te informeren – dat regelen wij voor jullie!

Opbouw
Om de opbouw af te stemmen nemen wij in de week van de bruiloft contact op met jullie feestlocatie. Met hen bespreken wij het beste moment om op te bouwen. Dit geven wij vervolgens door aan jullie ceremoniemeester of aan jullie. Omdat evenementen veelal afhankelijk zijn van weersomstandigheden kunnen wij niet eerder dan een week van tevoren zien hoe onze exacte planning eruit komt te zien. Daarom regelen wij dit in de week van de bruiloft zelf. Het opbouwen duurt ongeveer 30 minuten. Feestzalen die niet op de begane grond zijn dienen met een lift toegankelijk te zijn (wij kunnen geen grote trappen op en af met onze apparatuur).

Afbouw
Afbouw vindt plaats kort nadat het optreden is afgelopen. Wij bouwen onze apparatuur af met zo min mogelijk overlast. Wij nemen altijd een uitloop van 10 minuten na het einde van het feest voordat wij beginnen met afbouwen. Zo storen we jullie gasten zo min mogelijk. Ook deze afbouw stemmen wij af met de feestlocatie.


4. LAATSTE CHECK + FACTUUR EN BETALING

Bijna zover!

Twee weken voorafgaand de boeking nemen wij contact met jullie op. Jullie ontvangen van ons de ‘laatste check’ waarin wij doornemen of alle benodigde informatie voor de boeking bij ons binnen is. Ook is dit het moment dat de DJ contact met jullie opneemt om de laatste zaken te bespreken. We nemen nog even kort de avond door om te kijken of er geen wijzigingen zijn.

In deze laatste check vinden jullie ook de eindfactuur van jullie boeking terug. De factuur kan met iDeal betaald worden en de betaling moet voor het optreden bij ons binnen zijn.

5. LETS PARTY!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op