DJ Service

Allround DJ's met oog voor de zaak

Naast de DJ services voor particulieren biedt Party Sensations ook mogelijkheden aan voor Business 2 Business. Wij hebben een groot netwerk van kwalitatief hoogstaande, ervaren allround DJ’s, welke breed inzetbaar zijn in alle soorten uitgaansgelegenheden. Wij vinden het belangrijk dat de betreffende DJ meedenkt met de zaak waarin hij draait. Dit betekent dat de DJ oog heeft voor de gasten, de locatie en de bar-omzet.

Party Sensations kan uitgaansgelegenheden door heel Nederland voor een geheel seizoen of losse avonden voorzien van ervaren DJ’s, zodat de ondernemer zich geen zorgen over hoeft te maken over de kwaliteit of beschikbaarheid van de DJ. 

Party Sensations werkt met vaste tarieven, vaste full-time DJ’s en vaste afspraken op papier, waarbij wij het werk voor de ondernemer uit handen nemen. Zo kan Party Sensations al het werk omtrent betalingen uit handen nemen en zorgen voor een eenmalige maandelijkse overzichtelijke factuur.

Door tijdgebrek schakelt de ondernemer vaak een DJ in die niet volledig aansluit bij de zaak en de gasten. Dit gaat vaak ten koste van de omzet van het bedrijf. De gasten gaan immers sneller weg en besteden minder aan de bar.  Party Sensations draagt er zorg voor dat al onze DJ’s in het bezit zijn van alle soorten muziek, tot de meest recente muziek, en volledig all-round kunnen optreden. Wij werken uitsluitend met full-time DJ’s met minimaal 5 jaar praktijk-ervaring op allerlei soorten feesten en evenementen, om u als klant 100% kwaliteit te kunnen bieden. Dit betekent meer klanten en dus een hogere omzet.

Bruiloft DJ
Party Sensations, Bruiloft DJ Elburg

Meer dan alleen draaien

Wij vinden het ook erg belangrijk om mee te denken met de ondernemer, bijvoorbeeld  met vraagstukken over het organiseren van speciale thema-avonden of evenementen. Party Sensations kan door ruime parktijk-ervaring helpen met het organiseren van kleine of grote evenementen, in zijn geheel, of een kleiner gedeelte. Wij komen niet alleen draaien, en gaan weer weg, maar willen meer betrokken zijn bij de uitgaansgelegenheid waar wij staan. Door ons grote netwerk en onze ruime ervaring in de evenementen-wereld kunnen wij u als ondernemer op een unieke manier van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tegen speciale tarieven ook complete licht- en geluidsinstallaties leveren uit eigen beheer (tot maximaal 2.500 gasten), of compleet nieuwe uitgaans-concepten ontwikkelen waarbij wij ‘out of the box’ denken.

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op!

Scroll naar boven