Event Management

Wilt u een publieksevenement, bedrijfsfeest of zakelijk evenement organiseren? Met een ruime ervaring in veel uiteenlopende projecten kan Party Sensations elk evenement de juiste invulling geven. Of het nu gaat om een personeelsfeest, product-presentatie of een groot dance-evenement, wij kunnen het geheel of gedeeltelijk voor u organiseren. Ook kunnen wij volledige event-support leveren door ervaren (HBO afgestudeerde) event-managers op locatie.

Wij combineren passie, techniek, creativiteit, kennis, uw wensen en originaliteit om een veilig en goed georganiseerd evenement neer te zetten. Hierbij vinden wij veel- en zorgvuldige communicatie met de klant en duidelijke afspraken op papier van groot belang. Dé garantie dat ook uw evenement in de juiste handen is!

Tevens kunnen wij ook volledige concepten van A-Z ontwikkelen, van de onderzoeksfase tot de uitvoering. Bij de opzet houden wij veelvuldig contact met de klant en zorgen we voor een optimaal en effectief evenement, voor zowel organisator als bezoeker.

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor aan de Ossenkamp 2-I te Zwolle om ons portfolio eens te komen bekijken!

 


Hieronder een van onze projecten waar wij de gehele complete audiovisuele en technische productie hebben mogen uitvoeren. Tevens zijn wij ook werkzaam geweest in de conceptuele fase, planning, wetgeving, visuele uitwerking van het project, en hebben wij de klant event-support geleverd op meerdere vlakken.

Project “Leisure 25, What’s your story?” i.o.v. Stenden Hogeschool, Leeuwarden

 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op