maandag, 16 maart 2015

De trendy bruiloft!

Net als onze collega’s in de trouwbranche merken we het al sinds December, de voorbereidingen voor het trouwseizoen 2015 zijn begonnen! Ons team kan vanaf half April helemaal los met een bomvolle agenda tot laat in het jaar. Wederom ligt het hoogseizoen tussen Mei en eind Oktober, waarin we wederom de eer hebben gekregen om veel bruiloften te mogen verzorgen. Tijdens deze intake-gesprekken hebben wij vaak de vraag gekregen: ‘Wat is nu echt hip’? 

De avond-bruiloft

We zien het steeds vaker, de ‘avond-bruiloft’. Het bruidspaar kiest ervoor om ‘s avonds de ceremonie te houden, na een diner met de belangrijkste mensen zoals de ouders, directe familie en goede vrienden. Na het diner is het tijd voor de ceremonie, welke daarna direct overgaat in het avondfeest.

De aankleding

De leuke extra’s welke de dag, en met name het avondfeest extra compleet maken! Denk hierbij aan thema-kleuren of eigen gemaakte versiering. Party Sensations heeft gehoor gegeven aan deze vraag door samen met DM Fotografie een ‘Crazy Photo Corner’  aan te bieden, een knotsgekke hoek met nog gekkere foto’s! Daarnaast kunnen wij ook op iedere locatie een ‘Videogastenboek’  of een spectaculaire fullcolour ‘lasershow‘ plaatsen!

De DJ met muzikant

Al enige tijd aanwezig op veel bruiloften, maar het blijft populair! De combinatie van DJ en live-muziek. Naast onze Piano en DJ show  werkt Party Sensations ook vaak samen met andere live muzikanten zoals saxofonisten, fluitisten of percussie.

De muziek-keuze

Steeds vaker merken we het, de muziekkeuze wordt uitgebreider. Een harde kern van de dance-disco klassiekers blijft altijd aanwezig, maar wordt steeds vaker aangevuld met moderne muziek, zowel bij binnenkomst als op het feest zelf. Denk hierbij aan lounge/ibiza house muziek.

 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op