OVer Bart pruis en david kriele

Afscheidswoord Maxim:

“Hopelijk is alles goed met u en kijkt u vooruit naar een mooi evenement of bruiloft in de nabije toekomst of in het verleden! Wij danken u nogmaals voor het boeken bij Party Sensations!

Na 15 jaar leiding te hebben gegeven aan Party Sensations als eigenaar en als DJ, is voor mij de tijd gekomen om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie. Met trots kan ik u dan ook melden dat met ingang van 1 Oktober 2023 het eigenaarschap overdraag aan mijn opvolgers David Kriele en Bart Pruis. Zij zullen vanaf bovengenoemde datum alle bedrijfsvoering met veel enthousiasme op zich nemen. Bart en David hebben zeer mooie ideeën over de verdere ontwikkeling van Party Sensations en ik wens ze daarbij alle succes toe!”

Bart pruis:

Bart is een enthousiaste en veelzijdige ondernemer die binnenkort samen met David de leiding zal nemen over Party Sensations. Met bijna 20 jaar ervaring als DJ heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd in de wereld van evenementen en muziek. Zijn passie voor het creëren van onvergetelijke feestervaringen maken hem de ideale kandidaat om het succes van Party Sensations voort te zetten. Hij kijkt er enorm naar uit om zijn creativiteit en ervaring te delen en het publiek te blijven verrassende ideeën en entertainment.

David kriele

David is een gepassioneerd & ervaren DJ en draait nu ruim 7 jaar op DJ shows, festivals en in de horeca. Naast het vak als DJ houdt David zich ook graag bezig met de processen op de achtergrond bij Party Sensations. Denk hierbij aan de technische productie van de DJ shows, maar ook aan het contact met bruidsparen, locaties en DJ’s. Regelen, organiseren en plannen zit in zijn bloed. David heeft enorm veel zin om samen met Bart aan de slag te gaan en de mooiste DJ shows neer te zetten!

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op