Party Sensations Zwolle, wie zijn wij?

Party Sensations is een jong, modern bedrijf welke volledig ontstaan is uit passie voor muziek en de passie voor het DJ vak. In 2010 richtte Maxim van der Veen, een jonge Zwollenaar het bedrijf officieel op bij de KvK na jaren op verschillende kleinschalige feesten te hebben gedraaid. De kernwaarden bij oprichting, die wij nu nog steeds naleven zijn: Passie, luxe, professionaliteit en stijl. Dit willen wij door laten schijnen in ieder aspect van ons bedrijf. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij de eer gehad om de meest uiteenlopende evenementen te verzorgen, met ondertussen meer dan 500 tevreden klanten. Van groot dance-event tot intieme kleine bruiloften. Voor het team van Party Sensations is het meestal net zo’n feest als voor de aanwezigen, wat voort komt uit onze diepgaande passie voor het vak!

Met een jong, fris, ervaren en enthousiast team zijn wij werkzaam om door heel Nederland verschillende evenementen te verzorgen. Wij vinden het erg belangrijk om the extra mile te gaan voor iedere opdrachtgever. Meedenken met bijvoorbeeld een bruiloft is voor ons vanzelfsprekend. Door ons grote netwerk kunnen wij vaak dingen snel regelen. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om trendsettend te zijn door constant te innoveren. Door de  (internationale) markt scherp in de gaten te houden zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Wij vinden het belangrijk om echt anders te zijn in de markt, en onze klanten deze unieke aanbiedingen te kunnen doen. Ook kijken wij altijd goed naar onze eigen ervaring, evaluaties van feesten en dingen die wij opmerken. Hieruit komen ook innovaties voort, zoals onze in 2015 geïntroduceerde Foto & DJ Show.

 

Missie en visie

“De wereld van entertainment verbeteren door het bedenken en uitvoeren van innovatieve, excellente entertainment-oplossingen voor particuliere feesten en evenementen.”

Maxim van der Veen – Eigenaar Party Sensations

De tevredenheid van onze klanten is hierbij onze eerste en belangrijkste prioriteit. Wij willen dit bereiken door intensief en veelvuldig contact met onze opdrachtgever, en diens wensen perfect uit te voeren in onze dienstverlening.

Onze visie is om inhoud te geven aan onze doelstelling hierboven. Wij willen onze klanten en diens gasten raken door beleving. Door innovatie en excellente services te leveren willen wij verder gaan. Wij willen dat de aanwezige bezoekers de avond echt beleven. Wij willen hierbij de emotie van de bezoekers aanboren om de beleving en onze boodschap ook blijvend over te brengen. Een herinnering en beleving waar de klant en diens bezoekers met genoegen op terug willen kijken.

 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op