Over Party Sensations

Over ons

Wat is Party Sensations?

Party Sensations levert DJ shows voor trouwend en zakelijk Nederland! Met meer dan 1000 tevreden bruidsparen en 400 bedrijfsfeesten in binnen- & buitenland weten we van elke gelegenheid een geweldig feest te maken! 
Duidelijke communicatie, heldere afspraken en kwaliteit; dat is waar Party Sensations voor staat! Wij werken met een klein & vast DJ team bestaande uit ervaren & enthousiaste (allround) DJ’s. Ook werken wij uitsluitend met professionele licht- & geluidsapparatuur waardoor onze shows er niet alleen stijvol uitzien, maar ook nog eens prachtig klinken!

over ons

Wie zijn Party Sensations?

Wij zijn Bart Pruis & David Kriele, trotse eigenaren van Party Sensations DJ shows! Samen met ons team van DJ’s en roadies zorgen we ervoor dat we elk feest tot een succes maken! 
Het werk in de evenementenbranche is voor ons beide een passie. Elke dag weer mogen wij meewerken aan de mooiste trouwfeesten en grootste bedrijfsevents. De waardering van onze klanten zorgt voor nog meer energie waardoor we continu blijven verbeteren in onze dienstverlening! 

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op!

Scroll naar boven