Trouwen in de herfst!

Herfstbruiloft

Trouwen in de herfst of een herfstbruiloft! Voor de meeste bruidsparen niet voor de hand liggend, maar onze favoriet!
De herfst betekent voor jullie bruiloft: lekker na-zomeren, prachtige laaghangende zon, oneindige mogelijkheden met styling en accessoires, uitgebreide mogelijkheden met trouwkleding en ongekend sfeervol! Tevens dient de herfst zich aan als de romantische trouwmaand met warme kleuren, haardvuren en natuurlijke elementen. Kortom, trouwen in de herst is HOT! 

Party Sensations biedt in samenwerking met DM Fotografie ons unieke ‘Foto & DJ’ pakket aan. Fotografie overdag en in de avond + een boeking van onze ‘White LED show’. Onderstaande collectie is een greep uit de ‘herfst-collectie’ van DM Fotografie!

Gezamenlijk project DM Fotografie & Party Sensations: “Autumn Wonders”

We merken dat trouwen in de herfst steeds populairder wordt. Zo is Oktober een prachtige maand waarin de natuur op zijn mooist is. Ook is het niet koud, Oktober kan uitschieters hebben tot boven de 20 graden! Tevens koelt het sneller af in de avond en is de zon eerder weg, perfect voor een swingend avondfeest! En geen gezweet in trouwkleding!

Wisten jullie tevens dat de herfst fantastisch is voor jullie trouwfoto’s? De natuur levert een wild en kleurrijk natuurspektakel in alle kleuren! Tevens is er veel meer lichtinval in het bos doordat alle bladeren al zijn gevallen. Voor fotografen is de herfst dé perfecte trouwmaand! Let op: je trouwjurk zal vies worden! 🙂

Oneindige mogelijkheden in styling en aankleding

De herfst brengt veel met zich mee. Probeer dit ook naar binnen te halen. Denk hierbij aan robuuste items zoals hout, bladeren of dennenappels. Breng de kleuren van de herfst naar binnen in de aankleding, bijvoorbeeld in jullie bruidstaart! Tevens is het sneller donker waardoor de locatie sneller sfeervol wordt. Vergeet vooral de kaarsjes niet, bij de tafels, het gastenboek en de entree!

In de avond is het tevens sneller donker, dit levert een mooie avondzon op. Het resultaat: fantastische mogelijkheden tot foto’s. Ook is het donker tijdens het avondfeest, wat zorgt voor een sfeervolle, intieme setting. Zo komt bijvoorbeeld de DJ show beter tot zijn recht, en zijn er mogelijkheden met fakkels. Party Sensations bied allerlei mogelijkheden aan om jullie locatie en feest sfeervol uit te lichten, zo hebben wij bijvoorbeeld onze retro ‘verlichte letters’.

 


Herfst = jullie seizoen

De herfst is laagseizoen in de trouwbranche. Wat betekent dat?
Doordat de herfst laagseizoen is, hebben jullie als bruidspaar uitgebreide keuze in trouwlocaties. Vaak is alles nog beschikbaar! Zo geldt dit ook voor jullie andere (favoriete) leveranciers. Het is niet dringen zoals in de maanden Mei, Juni en September. Vaak brengt dit met zich mee dat een bruiloft ook nog eens goedkoper is!

Ook is het jullie maand, want waarschijnlijk zijn jullie de enige die trouwen in deze maand. Ook zijn er minder feestdagen en heb je geen last van vakanties van jouw gasten. Alles draait om jullie bruiloft! Een topfeestje gegarandeerd!

 


Herfstdecoratie & aankleding

Speciaal voor jullie hebben wij een aantal tips verzameld over de perfecte ‘styling’ van jullie herfstbruiloft:

 • Seizoensfruit: maak jullie bruiloft gezond met peren, appels, pompoenen, bramen, frambozen en meloen.
 • Geuren en kleuren: maak gebruik van geurkaarsjes in ‘warme geuren’ zoals kaneel, appel of peer. Vul dit aan met kleine items op tafel zoals dennenappels, kastanjes of (nep)paddestoelen.
 • Herfstbloemen: kies voor bloemen in de ‘warme’ kleuren van de hersft: oranje, geel en donkerrood. Het gebruik van seizoensfruit is ook mogelijk in je trouwboeket! Vraag hier eens om bij jullie bloemist, die is op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op dit gebied.
 • Diner: zorg dat jullie diner goed aansluit bij de herfst. Denk hierbij aan warmere en vollere gerechten; pompoensoep, een goed gevulde stoofpot, wildgerechten zoals hert of zwijn en een lekkere chocoladetaart of gekaramelliseerde appels met kaneel als dessert.
 • Ceremonie binnen? Denk eens aan een lekker warme open haard of een vuurkorven (als de bruiloft buiten plaatsvindt)
 • Natuurlijk biedt Pinterest ook een enorme hoeveelheid sfeerfoto’s

Meer informatie?
Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bij Party Sensations kunnen jullie gemakkelijk en snel online een afspraak plannen! Binnen 1 werkdag ontvangen jullie van ons een reactie om samen jullie droombruiloft door te spreken. Party Sensations werkt met duidelijke all-in prijzen zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan!

Namens Foto & DJ pakket
Maxim van der Veen & Dwayne Maikel (DM Fotografie)

bezoek fotodjpakket.nl website

informeer naar onze mogelijkheden

Trouwen in de herfst

Informeer naar onze mogelijkheden

Het boekingsproces

 • Contact
 • Contact
 • Contact
 • Contact
 • Contact

Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op

Neem contact op